- Cestovní kancelář Geovita
- Skiareál Přeláč
- Skiareál Serverka
- Minilázně u Kaldů
- Skiareál Armáda
- Hospůdka Doma
- Hudba na svatbu
- vysokotlaké čističe Kärcher
- Skiareál Mosty - sleva pro uby-
tované v penzionu Rzehaczek 15%
na všechny atrakce
Otevírací doba:
Po - ZAVŘENO
Út - 14:00 – 20:00
St - 14:00 – 20:00
Čt - 14:00 – 20:00
Pá - 14:00 – 21:00
So - 11:00 – 21:00
Ne - 12:00 – 20:00
tel: +420 608 814 431
Kuchyň
Přiďte ochutnat místní speciality jako stryki, brynzové halušky, lejoky a jiné
Pivo
Čepujeme vzduchem Plzeňský Prazdroj, legendární světlý ležák vyráběný spodním kvašením. Tradiční technologické parametry kvašení i dokvašování (zrání) piva tím nebyly nijak dotčeny, jak lze snadno dokázat porovnáním údajů o době kvašení a zrání piva z uvařené první várky v roce 1842 a současných technologických parametrů. Pivo Pilsner Urquell (Prazdroj) je dnes možná jediným pivem svého druhu, jehož kvalita a chuťový charakter se za posledních 110 let nezměnily. Pivo Pilsner Urquell bylo a je charakteristické nižším obsahem alkoholu, tj. „jen“ 4,4 % obj., což vyplývá z tradičně nižšího prokvašení piva. Extrakt mladiny, vyjma několika válečných let, vždy byl, a stále je 11,85 % hmotnosti. Hodnotou skutečného extraktu a obsahem hořkých látek, vyjádřeným v Mezinárodních jednotkách hořkosti, nemá pivo Pilsner Urquell v Čechách i ve světě konkurenci. (Wikipedia)
Nealko
Čepujeme Kofolu, která patří již několik desetiletí k nejznámějším a současně i nejoblíbenějším tuzemským nealkoholickým nápojům. Tajemství jejího úspěchu je ukryté ve vyjímečné chuti sirupu KOFO®, který je vyráběný podle původní originální receptury. Sirup je složený ze 14 látek přírodního charakteru, směsi bylin a ovocných šťáv okořeněných příchutí lékořice, které dávají nápoji nezaměnitelnou osvěžující chuť a charakteristické aroma. Je jemně sycená, dá se jí vypít hodně a skvěle tak hasí žízeň. Nejlépe chutná dobře vychlazená.
Káva - GUATEMALA SHB - SAN VICENTE PACAYA
Přímo z pohoří sopky PACAYA, Escuintla v Guatemale a to z 1450 mn.n.m - 1520 m.n.m.! Sladkost karamelu a vanilky je znatelná od prvního doušku. Společně s podtóny klasické čokolády a nádechem jemné acidity citrusových plodů a dokonalým a to až kýčovitým kakaovým koncem přímo předurčuje klasický guatemalský profil, který se, jako i zde, pyšní dokonalou souhrou všech chutí a vjemů. Dá se říct, že právě komplexita je na této kávě to ojedinělé. Dokonalá souhra chutí, těla, sladkostí, acidity a koncové chuti dělá z této kávy super-kávu.
3D fotografie restaurace se otevře po kliku na obrázek níže
3D fotografie restaurace se otevře po kliku na obrázek níže
3D fotografie dětského koutku se otevře po kliku na obrázek níže